VAKANTIETIJD

De temperaturen lopen alweer lekker op en de vakantie staat alweer voor de deur! Gaat u deze zomer met uw fiets op vakantie? Voorkom teleurstellingen en maak op tijd een afspraak voor een onderhoudsbeurt. Zo kunt u heerlijk onbezorgd genieten op vakantie.

WIJ ZIJN DE GEHELE ZOMERPERIODE 6 DAGEN PER WEEK GEOPEND!
Bij hoge temperaturen (+ 30*) werken onze monteurs volgens een tropenrooster. Dit houdt in dat er geen spoedreparaties gedaan kunnen worden en dat er ‘s middags minder personeel aanwezig is. De winkel is volgens de reguliere tijden geopend.
Wij hopen op uw begrip!

TIP: bent u lid van de ANWB? Wist u dat u een fietsverzekering inclusief pechhulp onderweg bij ons kunt afsluiten? Mocht u dan (tijdens uw vakantie) toch onverhoopt pech onderweg krijgen, dan helpt de ANWB u weer op weg… Klik hier voor meer informatie.

Wij wensen u alvast een fijne vakantie!